RSS

introducing some friends, dinos and obsessions

06 Oct

RuuunDe acum nu stiu cati ani, cand m-am uitat la Jurassic Park impreuna cu Sasha*, am ramas cu o obsesie demna de renumele meu de control freak. De fiecare data cand sunt intr-o cladire ii dau un rating in functie de cat de bine ar rezista daca ar fi atacata de velociraptori. Apoi, ma gandesc la cele mai sigure refugii (preferabil camere fara ferestre si cu o singura intrare in care sa fie multe provizii si arme si munitie. OK, divaghez). Sunt sigura ca toata chestia asta are un nume clinic, dar ii las Adrianei* placerea de a mi-l explica pe indelete mai tarziu: ).

Intre noi fie zis, pana nu vine Adriana cu un straightjacket, cel mai sigur cred ca e apartamentul de doua camere de la etajul sase unde stateam cu chirie acum un an, desi… daca imping raptorii aia un pic, cade usa cu tot cu tufele de vasc pe care le spanzurase Mihaela* deasupra. Hm…

*Sasha = frate-meu; obsedat de dinozauri de cand avea 5 ani; a vazut Jurassic Park plus Walking with Dinosaurs de cel putin 6 ori (fiecare); deseneaza compulsiv T-recsi cand e stresat

*Adriana = singura mea prietena din Salamanca: ). Daca vreau un diagnostic sincer si nemilos (am capatat o pasiune nesanatoasa si pentru asta), pot conta pe ea.

*Mihaela = oh, Mihaela merita un ‘post’ separat. O incrucisare patetica si imposibil de imaginat intre Miss Havisham si o nevasta de ghiolban.

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on October 6, 2009 in fractali

 

Tags: , , , , , , ,

3 responses to “introducing some friends, dinos and obsessions

 1. Bogdan

  October 7, 2009 at 5:24 am

  :))
  Asta patesc eu cand intru intr-o banca (nu fac reclama : P) – ma astept in orice moment ca functionarii sa se transforme intr-un soi de zombie si sa devoreze tot ce misca pe acolo, stergand apoi urmele pentru ca nimeni sa nu banuiasca ce il asteapta inside … bine ca nu prea am de-a face cu bancile :)

   
 2. sheherzadah

  October 7, 2009 at 8:08 am

  hahah.. ia gandeste-te mai bine, Bogdan, indirect eu cred ca ai de-a face cam de la 10 incolo in fiecare zi: PP (wink)

   
 3. Bogdan

  October 7, 2009 at 4:10 pm

  yaiks! ai dreptate, cred ca de la asta mi se trage…;))

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: